Speciale gelegenheden

Gezonde feestdagen

Gezonde feestdagen

Een feestmaal dat lekker én gezond is, dat is dubbel feest! Geef de voorkeur aan verse maaltijden met gezonde ingrediënten. Creëer de lekkerste feestgerechten met groenten, fruit, peulvruchten, noten, zaden, plantaardige oliën, vis, eieren, mager vlees en magere zuivelproducten. Tover je feestmaaltijd om met deze gezonde feesttips. Zo hou je controle over de calorieteller!

Ontdek onze gezonde feesttips

Gezond zomeren

Vakantie betekent tijd om tot rust te komen. Voor wie zich tijdens de vakantie flink laat gaan, kan de confrontatie met de weegschaal achteraf wel eens hard zijn. Misschien denk je dat enkele extra kilo’s tijdens de vakantie bijkomen onvermijdelijk is. Gezond zomeren, wat betekent dat? 

Gezonde picknick tips

Met deze gezonde picknicktips maak je het lekker, gezond en voorkom je onaangename verrassingen.

Gezond op reis

Zijn extra kilo’s tijdens de vakantie onvermijdelijk? Niet als je op een gezonde manier geniet! Gezond op reis gaan doe je zo!

Banner_Gezond eten zo kan het ook_2018-02
Nutrinews

Samen gezond de zomer in, en weer uit

In goed gezelschap bij zomerse temperaturen vergeten we soms wat en hoeveel we eten. Dat gebeurt vaak onbewust...

TOOL - Tips & tricks voor een gezonde zomer
Gratis Materiaal

TOOL - Tips & tricks voor een gezonde zomer

Een barbecue, een tuinfeestje, een zomers terras of samen gezellig kamperen? Gezond kiezen hoeft samen gezellig genieten van lekker eten zeker niet in de weg te staan.

Gezond op restaurant

Gezond op restaurant

Op restaurant gaan betekent voor velen gezellig samen zijn met vrienden en samen genieten van lekker eten. Tijdens uitgebreid tafelen hebben we vooral aandacht voor onze sociale contacten. Wat en hoeveel we eten, daar zijn we doorgaans minder mee bezig. Toch gaan gezond tafelen en genieten van gezellig samenzijn perfect samen. Lees de bijhorende tips om gezond en lekker op restaurant te gaan.

Lees de bijhorende tips om gezond en lekker op restaurant te gaan.

Gerelateerde artikels

Voedingsonderzoek onder de loep

Onderzoek naar de relatie tussen voeding en gezondheid, is geen gemakkelijke opdracht. Wat moeten zorgverleners en consumenten weten over voedingsonderzoek?

Voedingsfouten

Prik jouw prioritaire werkpunten aan de hand van veelvoorkomende voedingsfouten.

Populaire diëten

Populaire diëten om af te vallen zijn geen wondermiddelen. Een gezond voedingspatroon dat je levenslang kan volhouden is de sleutel tot succes.