NICE-nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

 

Voordrachten

Het voedingsinformatiecentrum NICE (Nutrition Information Center) verzamelt en verspreidt sinds haar oprichting in 1992 en onder toezicht van haar wetenschappelijke adviesraad wetenschappelijke en educatieve informatie over voeding en gezondheid. Sinds 2001 beschikken wij over een aanbod van voordrachten rond diverse voedingsthema's, gericht op verschillende doelgroepen. Dankzij onze voordrachten en ons netwerk van voordrachtgevers, alle gediplomeerde diëtisten en voedingsdeskundigen, hebben wij een ruim publiek bereikt en hebben wij hen actuele, objectieve en wetenschappelijk correcte informatie rond voeding en gezondheid kunnen bijbrengen.

Omwille van organisatorische en budgettaire redenen zijn we genoodzaakt om de werking van ons netwerk van voordrachtgevers stop te zetten. Alle voordrachten aangevraagd voor 1 maart 2015, zullen nog steeds doorgaan. Vanaf 1 maart 2015 kunnen er geen nieuwe voordrachten meer worden aangevraagd. Graag zijn wij jullie nog van dienst met onze andere activiteiten. Je vindt een volledig overzicht op onze website.

Op zoek naar andere partners om een voordracht rond voeding en gezondheid te organiseren?

Contacteer het Lokaal Gezondheidsoverleg - www.vigez.be/de_logo_s in uw buurt. Of neem contact op met de Vlaamse Vereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (www.vbvd.org)