Met een verkwikkend ontbijt schiet jouw dag uit de startblokken. Voor welk ontbijt mogen ze jou altijd uit je dromen wekken?

Veel jongeren eten nog steeds veel te weinig groenten. Maar eigenlijk is voldoende groenten eten niet eens zo moeilijk, want ze passen bij élke maaltijd van de dag. Wanneer eet jij ze het liefst?

1,5 liter water per dag drinken klinkt veel, maar dat valt eigenlijk best mee. In een gemiddelde drinkfles past al 500 ml. Zet ze voor je neus en ze is zo leeg. Ook een kom soep, een glas melk en een kop thee tellen al voor een deel mee. Neen, frisdranken en energiedranken niet. Hoe drink jij water het liefst?

Fact: je eetgedrag wordt mee bepaald door je omgeving. Zelfs door reclame en sociale media. Welke # typeert jouw eetgedrag het meest?

Je gezonde goesting doen betekent ook dat je gerust nieuwe en ongewone combinaties mag uittesten. Welke gezonde maar eerder funky combo durf jij aan?

Ook met je eetgedrag kan je zorg dragen voor onze planeet. Welke planEETaardige actie zou je thuis graag invoeren?

Een ‘goestingske’ kan je onverwachts overvallen, maar eten doe je best op vaste tijdstippen. En ook niet de hele dag door. Wat is jouw favoriete eetmoment?