15 minuten 4 personen

Boterham met verse kaas, peer en komkommer

  • 8 sneetjes bruin brood
  • ½ komkommer
  • 1 groene paprika
  • 1 peer
  • 100 g zachte geitenkaas (of ricotta)
  • 1 el gehakte munt
  • 1 el gehakte peterselie
  • 1 el gehakte bieslook
  • 1 el honing
  • 1 bosje waterkers
  • peper
Boterham verse kaas peer komkommer

Bereidingswijze

  1. Was de komkommer, paprika en peer. Snijd ze in dunne plakjes.
  2. Meng de gehakte kruiden en honing met de geitenkaas, kruid nog met peper.
  3. Smeer op elk sneetje brood een laagje van het kaasmengsel.
  4. Beleg 4 sneetjes met de groenten en de waterkers, leg er de andere boterhammen op, druk goed aan en snijd de boterham doormidden.
  5. Vouw er een servetje rond.

In samenwerking met www.lekkervanbijons.be

Op zoek naar meer inspiratie?

Kindvriendelijke recepten

Duik in de potten en pannen met je kids en tover een heerlijk gerecht op tafel! Kindvriendelijke recepten vind je hier.

Gezonde lunch recepten

Wat is er beter dan een deugddoende middagbreak met een lekkere én gezonde lunch? Inspirerende lunchgerechten vind je hier!

Soep

Zin in een lekkere en voedzame soep? Hier vind je soep recepten die gezond én lekker combineren!