40 minuten 4 personen

Let's go taco

  • 4 tortilla’s
  • 2 rode paprika’s (of een andere kleur)
  • 400 g champignons
  • 1/4 rode kool
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 g yoghurt natuur
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • 5 steeltjes bieslook
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • peper
Let's go taco

Zo maak je het

  1. Snijd de rode kool in reepjes. Was en ontpit de paprika en snijd in reepjes.
  2. Meng de rode kool met de paprika, fijngehakte peterselie, het sap van halve citroen, 2 eetlepels olijfolie, peper en paprikapoeder. Bewaar in de koelkast.
  3. Snijd de bieslook fijn en meng met de yoghurt. Kruid bij met peper en bewaar in de koelkast.
  4. Snijd de champignons in twee. Pel en pers de knoflook fijn met een knoflookpers, of snipper fijn.
  5. Verhit een scheut olijfolie. Bak hierin de champignons op een hoog vuur gaar. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en roerbak nog 1 minuut.
  6. Vul de tortilla’s met de rode koolsalade, de gebakken champignons en een toef yoghurt.

Voor extra pit

Voeg wat sambal toe aan het yoghurtsausje.