40 minuten 4 personen

Homemade (groente)chips

  • 1 rode biet
  • 1 dikke wortel
  • 1 pastinaak
  • 1 aardappel
  • 1 zoete aardappel
  • een snuifje paprikapoeder
  • een snuifje knoflookpoeder
  • een beetje tijm
  • scheutje olijfolie
Homemade (groente)chips

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Schil de groenten en was de aardappel.
  3. Snijd alles in plakjes van ongeveer 3 mm dik. Dep de plakjes goed droog met keukenpapier.
  4. Hussel alles met een scheutje olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder en tijm.
  5. Leg de groenteplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Niet op elkaar, hé, naast elkaar.
  6. Schuif ze 20 à 25 minuten in de oven tot ze goldy en crispy zijn.