5 minuten 2 tot 3 glazen

Yoghurtsmoothie met peer, havermout en pistachekruimels

  • 150 g yoghurt natuur
  • 150 ml melk
  • 1 banaan
  • 1 peer
  • 4 eetlepels havermout
  • handjevol pistachenoten
Yoghurtsmoothie met peer

Zo maak je het

  1. Schil de peer en verwijder het klokhuis. Pel de banaan.
  2. Snijd de peer en banaan in grove stukken.
  3. Hak de noten fijn.
  4. Doe het fruit in een blender en voeg de melk, yoghurt en 3 eetlepels havermout toe. Mix tot tot een smoothie.
  5. Wrijf met een partje citroen rond de glasrand en dop het glas in de gehakte pistachenootjes. Schenk de smoothie in de glazen. Lekker met enkele stukjes peer op een stokje.

Mix je smoothie niet té ‘smooth’. Of voeg extra stukken fruit toe. Dat geeft je smoothie meer bite.