Materialen

Ontdek ons ruim aanbod aan gratis materialen waaronder brochures, tools, infografieken en receptfiches. Een flinke dosis ‘hapklare’ informatie over diverse voedingsthema’s en inspiratie om lekker en gezond te eten en te koken.

RECEPTFICHE - Fishburger met gegrilde groenten

Een handige receptfiche om samen met jongeren te koken.

RECEPTFICHE - Appeldonuts

Een leuke receptfiche om samen met kinderen te koken.

RECEPTFICHE - Kunstboterhammen

Een leuke receptfiche om samen met kleuters te koken.

RECEPTFICHE - Bloemkoolkruimels met ei in een pittige saus

Een lekker en gezond recept met een stevige groentebasis en een interessant voedingsweetje over 'bloemkool'.

RECEPTFICHE - Slaatje Berloumi met zelfbereide schnitzel en karnemelkdressing

Krokante sla en venkel met Berloumi en zelfbereide schnitzel op de grill. Serveer met een friszure dressing van yoghurt en karnemelk.

RECEPTFICHE - Groene groentewok

Een smaakvolle groene groentewok met groene asperges, prinsessenbonen en erwten. Serveer met noedels of rijst.

RECEPTFICHE - Vergeten groentesalade met yoghurt en kipsatés

Een knapperige groentesalade met vergeten wintergroenten, aangevuld met sappige kipsatés. Te serveren met frisse yoghurt en krokante broodstukjes.

RECEPTFICHE - Groenteballetjes met rodebietencrème

Met ‘ballekes’ scoor je altijd. Linzen, kaas en ei zorgen voor meer eiwitten, rode biet voor meer kleur en diverse smaakmakers voor meer pit.

RECEPTFICHE - Kalfsfricassee met rösti

Hartelijk stoofpotje met kalfsvlees, prei, champignon, wortel en selder. Te serveren met aardappelrösti.

RECEPTFICHE - Gevulde aubergines

De zoete wortelen, pompoen en peer combineren ideaal met de vrij neutrale smaak van aubergines.

RECEPTFICHE - Patatti Bolognese

Verrassend, eenvoudig en lekker! Ontdek deze hippe variant op spaghetti bolognaise met aardappelen van bij ons.

RECEPTFICHE - Toast, appel, mozzarella en witloof torentje

Kaas en noten zijn de ideale combinatie. Met appel voeg je een frisse en knapperige toets toe.